Våre 5 eksperter

Gunn- Karin Sakariassen

Ernæringsterapeut, foredragsholder og forfatter. Spesialfelt: Diabetes, faste og autoimmune sykdommer


Gunn-Karin Sakarissen er spesialist på lavkarbokost, så for deg med overvekt, type 2 diabetes eller som har  pre- diabetes, ta kontakt med henne. Hun kan hjelp deg.

Gunn-Karin er en ettertraktet foredragsholder og forfatter. Hun har jobbet som ernæringsterapeut i mange år, blant annet hos Fedon Lindberg.

Hun er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston.

 

 

Hun har gitt ut en rekke bestselgende bøker, blant annet "Diabetesboka" og flere kokebøker, inkludert "Frisk med Lavkarbo - 100 oppskrifter" Sammen med Sofie Hexeberg. 

 

Gunn- Karin er en av bransjens dyktigste og mest erfarne damer og har selv erfaring med å spise seg symptomfri fra Ulcerøs kolitt, hun har hjulpet familier med barn som er overvektige helt ned i 4 års alderen. Et annet av hennes ekspertisefelt er diabetes 2 i tillegg til at hun har omfattende kunnskap og erfaring med fasting. 

 

Alle våre medlemmer kan bestille konsultasjon til kun kr 600,-: 

 

Bli medlem nå!


Anita Breivold

Ernæringsveileder. Spesialfelt: Lavkarbo for barn og optimal sammensetning av kosten


Hei! Jeg heter Anita. Jeg er foredragsholder og ernæringsskribent. Jeg har blant annet skrevet i "Tara Frisk" og "Mat & Helse".

 

Jeg er mor til to voksne jenter og har lang erfaring med hvordan man lever lavkarbo som en familie. Jeg har praktisert lavkarbo i over 20 år. Jeg er langt over gjennomsnittet engasjert og nysgjerrig på temaet og har tillegnet meg mye kunnskap gjennom årene.  Jeg har også utviklet mange populære oppskrifter.

 

I tillegg til å ha tatt blant annet lærerskole, Grunnfag idrett, Grunnfag biologi, har jeg også Grunnleggende Ernæring I og II fra Atlantis Medisinske Høgskole. Jeg jobber også som leirskolelærer og er svært glad i friluftsliv. 

 

Vil du ha hjelp? Vil du ha råd?

Jeg hjelper deg gjerne i gang, jeg hjelper deg gjerne videre, og jeg deler gjerne av mine erfaringer og ideer. Har du ønsker og mål, kan jeg hjelpe deg å nå dem. Jeg viser deg hvorfor og hvordan.

 

 Alle våre medlemmer kan bestille konsultasjon til kun kr 600,-: 

Bli medlem nå!


Linn Kristin

Gründer av Vita Univers. Foodie. Erfaringsekspert på sukker og mat avhengighet og ketose/ ketogen diett


Hei! Jeg heter Linn Kristin. Jeg elsker god mat, jeg trener periodisk og som alenemor og gründer har jeg en travel hverdag. Livskvaliteten min er på topp og jeg har funnet trivselsvekten min!

 

Jeg har spist meg til bedre helse  etter årevis med helseplager, misnøye med kropp og helse, manglende mestringsfølelse og overvekt. Nesten 30 kg har jeg gått ned i vekt. Jeg var i mål vinteren 2011. Jeg har master i Offentlig politikk og ledelse, og kurs i coaching og fra Sten Sture Skaldeman, en svensk piooner innen lavkarbo og LCHF kost.

 

Jeg vet veldig godt hvor belastende det er å ikke ha energi og overskudd til å takle en travel hverdag. Jeg vet hvor desperat man kan føle seg når ingenting fungerer. Jeg hjelper deg på veien med gode råd og tips!

 

 Alle våre medlemmer kan bestille konsultasjon til kun kr 600,-: 

Bli medlem nå!


Linn Spets

Ernæringsveileder, spesialfelt Steinalderkost/Paleo og faste


Hei! Jeg heter Linn og jeg er utdannet fra Bjørknes Høyskole med en bachelor i ernæringsfysiologi (2014). Nå jobber jeg med en master i samfunnsernæring på HiOA.

 

Jeg er brennende interessert i naturlig menneskemat og har en holistisk tilnærming til mat og helse som også inkluderer miljøhensyn, dyrevelferd og en symbiose med naturen. Jeg liker å se på mennesket og mat fra et evolusjonært perspektiv og syns både paleokosthold og tradisjonskost er kjempespennende. I tillegg er jeg fan av forfotløping og naturlig bevegelsestrening.

 

 I 2012 ble jeg syk og fikk diagnosene ME og irritabel tarm (IBS) men etter flere ekspertvurderinger og egen eksperimentering med mat har jeg klart å spise meg helt fri fra symptomene fra både ME og IBS. Jeg vil gjerne bruke min erfaring og kunnskap til å hjelpe deg med dine plager; om det er slapphet og utmattelse, magetrøbbel, sukkeravhengighet, betennelse eller annen ubalanse i kroppen, som overvekt.

 

 Jeg er opptatt av at vi alle fungerer forskjellig mentalt, har ulike behov og en ulik hverdag. Derfor vil jeg hjelpe deg som individ med å finne en løsning som fungerer for deg på alle plan. Sammen skal vi finne din egen nøkkel til suksess!

 

Alle våre medlemmer kan bestille konsultasjon til kun kr 600,-: 

 

Bli medlem nå!


Pål Jåbekk

Høgskolelektor. Kursforfatter for Vita Univers. Spesialfelt: Naturlig mat og trening


Hei! Jeg heter Pål og jobber for tiden på Høgskolen i Oslo og Akershus hvor jeg underviser i fysisk aktivitet. Jeg har en mastergrad i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole. Gjennom årene har jeg forsket på kosthold og vektnedgang og spesialisert meg på karbohydratrestriksjon.

 

I tillegg er jeg utdannet personlig trener og har erfaring med både kostholdsveiledning og treningsveiledning. Jeg er også glad i å skrive og har lenge skrevet på mine to blogger. I 2013 ga jeg ut boka "Helt naturlig mat og trening".

 

Dette kan jeg hjelpe deg med:

–        Alle problemstillinger knyttet til kosthold og vektnedgang og kosthold og sykdommer.

–        Problemløsning knyttet til manglende resultater eller vektnedgang.

–        Spørsmål knyttet til trening og fysisk aktivitet.

Bestill gjerne en videosamtale med meg! 

 

Pål er for tiden ikke tilgjengelig for konsultasjoner

 

Bli medlem nå!