suksess!

Når når våre medlemmer vinner, vinner vi. Velkommen til vår seiersside!


Jeg er veldig fornøyd med tilbudet dere gir. Flott og nyttig med fagartikler i tillegg til kostplaner og gode oppskrifter – Også har jeg gått ned 6,5 kg på 5 uker 😄😄😄

Kristin

 

❤️

Jeg ønsker å stoppe mitt abonnement. Takk for gode tips og matplaner, nå fortsetter reisa på egen hånd 😄

Mvh

Ida Westerhus

 

❤️

Vi får fine tilbakemeldinger når vi gjennomfører brukerundersøkelser: 

 

Vita Univers er tuftet på ny forskning og omfattende egenerfaring. Vi vet at et kosthold med mindre karbohydrater er den mest behagelige og effektive metoden for å gå ned i vekt. Ikke velg vekk nydelig mat, spis til du er mett, få energi- OG gå ned i vekt. Av og til føles det som at en flat mage er fullstendig uoverkommelig. Vi hjelper deg.

 

Mange har klart det. Det er ikke et liv i forsakelse og du trenger ikke å trene deg ihjel. Og man orker rett og slett ikke å ta  tak. Det er jo stor forskjell på oss. Noen vil bare bli kvitt litt mage og få mer energi, mens noen vil ned mange kilo. Vi kan hjelpe til med begge deler. Vi gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Få masse energi, spis deg slank og frisk. Flat mage trenger ikke å bare være en drøm. Vil du ta den raskeste veien til mål?

Ja takk (1).jpgJa takk (1).jpg
❤️

"Per" har gått ned 10 kg på 3 uker:

"Jeg har ikke vært under 100 kg på flere år.. Dette er helt fantastisk! Jeg hadde tenkt å holde på maks ett par måneder- Men det er jo så utrolig mye god mat, jeg koser meg hele tida- Også er det så enkelt, så jeg tenker jeg fortsetter fram til jul jeg!

(Per er litt skjenert... men han har lovt at blider er på vei :) ) 

 

En fruktbar vei:
"God morgen
Er jo litt stolt....-3.8 kg....men det beste er at jeg føler meg så frisk....er visst "kommet hjem"....dette blir min livsstil for resten av mitt liv....har endelig funnet "koden" som passer min kropp....veldig rart å skrive dette...men jeg føler fettet smelter vekk....kjenner så forskjell på kroppen allerede....vet og at nå blir det vanlig vektnedgang eller stillstand...men jeg er bare glad for det er helt utrolig så mye som har blitt snudd opp ned på en uke.....har funnet flere gode lavkarbo blogger som jeg gleder meg til å teste når jeg går over til lavkarbo....akkurat nå trives jeg godt med ketogen diett og regner med å følge den lenge.
Tusen tusen takk for din hjelp og oppmuntring Linn....du aner nok ikke hva du har bidratt med....jeg er deg evig takknemlig.
Stor klem"
❤️

Hei ! Takk for gode råd og hjelp på veien til å bli kvitt søtsug og "sukkeravhengighet " 😊 Så mange flotte oppskrifter i universet. Oversiktelig og lettvint å finne fram i 👍 Og ikke minst vill jeg si takk til deg for raske svar på Mail og melding når jeg har lurt på noe ❤️ Terningkast 6 til vitauniverset!

Elin

 

Eva Høst Jensen, Kristiansand anbefaler:

 

Det er bare helt supert, det jeg mottar fra dere. Og det holder min motivasjon oppe.

Dessuten trenger man bare DERE, der ut! 👍 Dere er de beste, så; STÅ PÅ! 

Her får vi svar og hjelp, og i deres Univers, kan man finne lett frem 👍

Jeg har kikket litt på andre ting på nettet, før jeg kom til dere, og jeg kom aldri i gang, 

fordi det var bare rot....  Og jeg var enda mer i villrede !

Nei, her får man svar på sine spørsmål. Og man kan stole på rådgivningen.

Jeg blir mer og mer glad i det universet dere har skapt 😊

Hilsen en meget takknemlig Eva på Lund 😉

Om boka Ketose Kickstart og Vita Univers:

«..Har lest Kickstart Ketose og mat/ ukeplaner. Skrevet ut mat /dagbok. Ble enda mere motivert etter mail fra deg. Har gått veldig greit i dag. Det sitter oppi hodet. Tusen takk for hjelpa jeg har fått igjennom medlemskapet.» Hilsen Oddrun

 

_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (8).png

"Bare en liten oppdatering: Gikk ned akkurat 10 kg (9,8) tom fredag 1 desember. :-) Jeg var veldig fornøyd med det.Foruten en bryllupsfest  og en gebursdag så hadde jeg ikke spist sukker siden 3 aug.Gledet meg til å spise en brødskive, men det ble ordentlig nedtur... den smakte utrolig kjedelig og tamt.. Takk så langt."

Janne

 

Ja takk (1).jpg

 

 

Gro spiste bort magen og fikk mer energi på samme tid - På KUN 2 uker:

 

g ned i vekt med lavkarbo.png 

Hun var alltid slank. "Hva skjer egentlig, bare fordi jeg har blitt 40 lissom?" 

Gro vil være anonym på grunn av sin jobb, men hun er ei kul dame i sin beste alder, rett rundt 40, 2 barn i skolealder, fra rogalandsområdet. Hun har vært superslank hele sitt liv. Hun har i sitt voksne liv fattet interesse for mat og helse. Hun har vært borti diverse vitamintilskudd, leser og googler oppskrifter og tar med seg tips og triks, og hun har brukt minimalt med sukker de siste årene, men er ikke panisk. Hun er altså opptatt av sunn mat og har på ingen måte hatt anlegg for å legge på seg.

 

Likevel så snek det seg sakte men sikkert på noen kilo. På magen. Er det ikke typisk. 

"Det er så greit med Vita Univers" sa hun. "Jeg var så lei av å google meg fram i en jungel av artikler. Jeg mener, i den ene artikkelen er kaffe supersunt, og i den andre er det kreftfremkallende. Jeg vil ha informasjon som jeg kan stole på, uten at det tar meg halve dagen å finne ut av det. Det samme med oppskrifter. Jeg blir jo lei av mat allerede før jeg har kjøpt inn middagsmaten, bare med å lete fram hva jeg har lyst på. Og som er sunt. Det er jo bare altfor mange valgmuligheter - Og er det egentlig sunt da? Sunt for hvem? Vita Univers har gjort det hele utrolig mye enklere for meg, siden jeg får alt på en plass. Jeg synes også det er praktisk at jeg kan sende mail med det jeg lurer på, jeg trenger ikke å styre med alle disse facebookgruppene, hvor du må være så forsiktig med hva du skriver, at det føles tryggest å holde kjeft. Hvem orker alt det dramaet? Ikke jeg i hvertfall, det er helt sikkert! Jeg liker effektivitet. Det er jo nok stress i hverdagen fra før."

 

Hun fortsetter:

"Så var det jo slik da, at jeg var litt i tvil på om jeg egentlig var motivert nok. Jeg orker ikke å mislykkes, men jeg vet ikke om jeg har energi og overskudd nok til å gjennomføre heller, ikke sant? Derfor var det så utrolig deilig at det faktisk var så enkelt! Jeg hadde aldri trodd det skulle gå så lett, og at hverdagen min kunne bli så mye bedre- på så kort tid! For selv om det var magen jeg var opptatt av å få bort, så ser jeg jo nå at det er jo denne energien og velbehaget jeg opplever, som føles som den aller største gevinsten!"

  

Etter 2 uker fikk vi  bildet om at hun allerede snart er i mål. På kun 2 uker har hun blitt kvitt den irriterende magen, hun opplever at mat er mye mindre stress i hverdagen, og hun har koset seg masse med deilig mat. Hun har fått kunnskapen og tipsene hun trenger, og hun har opplevd de gode effektene på kroppen. Og mannen tok det ikke lang tid å få med på laget. Huden renset seg opp og hun stresser ikke lengre med ustabilt blodsukker. Hun sa til meg: "Jeg var så redd for å bli sulten når jeg tok i mot pasienter. Det er så utrolig pinlig hvis magen begynner å romle. Også blir jeg så skjelven hvis jeg får lavt blodsukker. Derfor spiser jeg gjerne en banan eller et lite måltid før konsultasjonen." Dette ryddet vi opp i med enkle grep.

"Tusen takk for et nyttig kurs, inspirerende kostplaner og lekre oppskrifter- For ikke å snakke om raske og grundige svar på e-post! Jeg vil virkelig anbefale dere til alle mine venner og bekjente. Dere gjorde denne reisen så utrolig mye enklere for meg!"  

 

 

Ja takk (1).jpg 

 

 Om boka "Faste- Nøkkelen til helse:

"Jeg likte godt ordlyden og måten infoen gis i denne boken. Elsker at når jeg har lest ferdig føler jeg at jeg har fått mer kunnskap om emnet jeg søker, men også blir stimulert til å tenke/føle selv, henvises til annen littratur, blir oppfordret til å finne en variant som passer og virkelig kjenne etter selv. Veien blir liksom til mens en går 😊Det er så lett å få servert ett fast opplegg å følge, for så når en ikke greier dette fordi det ikke passer hver enkelt, så får vi en dårlig mestringsfølelse. Ikke fordi faste opplegg ikke er bra, for meg er det et nødvendig hjelpemiddel, men rom for feil og egne følelser er bra. Tror at om man skal formidle noe så viktig og oppfordre til en stor livsendring, er det viktig at de som mottar infoen faktisk blir stimulert til å tenke/føle selv får et eget forhold til framgangsmåten og ikke minst tar ansvar for egne endringer. 😊 Virker ikke en ting, så prøv noe annet.Takk for en flott skrevet bok 😊"

Gry Kristin Havne


_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (1).png 

Kirsti ble smertefri og slank med faste og paleo/ Steinalderkosthold:

"Det er jo ingen tvil! Vil du holde deg frisk så spiser du riktig mat. Spis hvordan du vil- Men da må du også godta å ha det vondt! Jeg vil ikke ha det vondt. Og jeg merker en utrolig forskjell skal jeg si deg! Tusen takk, Linn" Kirsti

 

kirsti.png

 

Kirsti var fortvilet. Hun synes det var vanskelig å bli tatt seriøst. «For alle har jo vondt et sted, ikke sant?»  

 

Kirsti slet med en rekke vondter, blant annet var hun plaget av venstre kne, vondt i korsryggen, nakke, hender, føtter og venstre hofte. Ettersom Kirsti mange ganger har opplevd hvor godt vannfaste er for kroppen, så besto jobben i å veilede henne til hvordan hun kunne forbedre fasten sin, i tillegg til hvordan hun skulle spise etterpå.  For faste alene fikser ikke nødvendigvis problemene med vondter, hvis du ønsker at resultatene skal vare.  Å spise riktig kost i tillegg er alfa og omega. Selv om Kirsti stort sett vet hva som er et sunt kosthold, så var ikke maten tilpasset henne og hennes kropp. «Men er det sunt for deg?»spurte jeg henne.

Våre bøker«Faste- Nøkkelen til helse» og «Paleo Kickstart» som var interessante for henne. I Paleo Kickstart fikk hun en enkelt satt opp oversikt over hva hun kunne spise, og hun synes det var et godt supplement til Vita Univers. Ikke minst fordi hun i boken også fikk en modell for hvordan hun skulle teste ut hva slags mat hun reagerte på, når fasten var ferdig. Denne modellen hjalp jeg henne med å følge, gjennom målrettet veiledning.  Kirsti forstod fort hva som gjorde henne godt, og hva slags mat som førte til at smertene kom tilbake.

Hun startet med en 4 dagers vannfaste, og registrerte smerter og forbedringer. Etterpå fulgte hun et paleokosthold i 3 måneder. Og resultatene lot ikke vente på seg! Kirsti har gått ned ca 5 kilo. Hun har mistet 5 cm rundt hvert lår, magen på det tykkeste partiet har gått ned 8 cm, og livvidden har blitt redusert med 9 cm. Den eneste smerten Kirsti fortsatt plages med er korsryggen. Dette har hun fått undersøkt, og det viser seg å være slitasje. Ellers er hun smertefri, har fått veldig mye mer energi, og stråler enda mer enn før. Heia Kirsti!

 

Her kan du lese hele artikkelen om hvordan Kirsti spiste seg smertefri med faste og lavkarbo/ steinalder diett

 _Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (7).png

 

 Ja takk (1).jpg

 

Over 20 kg ned: Kjersti elsker kostholdet sitt og holder vekta lett som bare det. Her ser du oss i Norsk Ukeblad:

Kjersti Romsaas Sundby og Linn Kristin Brænden livstilscoach Norsk ukeblad vita unviers, mindre.jpg

Kjersti Romsaas Sundby: Det gikk så lett!

"Den største motivasjonen var nok at det gikk så lett. Jeg nærmest satt i sofaen og spiste meg ned i vekt. I tillegg opp- levde jeg jo alle helsegevinstene som kom som perler på en snor, som bedre søvnkvalitet og økt energi, sier Kjersti.

 

Et nytt liv:

Hun gikk jevnlig til Dr Erik Hexeberg som er indremedisiner, den første tiden for å måle blodtrykket, sjekke stoffskiftet, blodsukkeret og kolesterolnivået. Resten av oppfølgingen fikk hun fra oss.

Verdiene endret seg gradvis til det bedre. Hyppige halsbetennelser glimtet til med sitt fravær, og den vonde åreknuten på leggen ble nærmest helt borte, og gjorde plutselig ikke vondt lenger.  

 

Lise gikk ned 6 kilo på 10 dager:


Lise 2 , Vita Univers.jpg

Lise 1 , Vita Univers.jpg

Ved hjelp av ketogen diett og våre kostplaner gikk Lise ned 6 kilo på 10 dager. Helt uvirkelig! Etter 3 måneder hadde hun ikke gått opp igjen i vekt, og hadde masse energi. Hun sov mindre og bedre, følte seg mer opplagt og vital.

 

_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (4).png
 
Mette: Jeg følte meg sett! 

mette r.jpg

 

Vita Univers passer meg fordi jeg føler meg sett av Linn i denne store internettverden. Linn sine daglige tilbakemeldinger på SMS kom alltid når jeg trengte de som mest (tror hun er en liten trollkjerring..). Oppskriftene er gode, oversiktlige og lette å lage. Artiklene er informative og forstålige for oss vanlige dødlige. Prøv selv - du vil ikke angre.     

 

Mette, Lillehammer
   

 

 

 

Ja takk (1).jpg

 

                                 Merete: Enkelt å orientere seg, grundig innføring og mange gode oppskrifter!   

 

                                                                           

                                                                                         merete mordt, Vita Univers.jpgmerete-mordt-vita-univers.jpg (1)

 

 

Det jeg liker ved Vita Univers er at det gir alle oss som bestandig har slanket oss, prøvd alt av dietter gjennom hele livet men ikke fått det til, et supergodt alternativ for å lykkes.  

Nettsidene er oversiktlige og gjør at man enkelt orienterer seg i universet. Vita Univers gir en grundig innføring i de tre ulike diettene, og det er enkelt å velge den metoden som passer best for deg. 

Det å få personlig oppfølging, særlig i begynnelsen, er helt supert og gir motivasjon og uvurderlig hjelp.

Mange gode oppskrifter. Jeg er blitt veldig glad i mandelgrøten til frokost. Den er kjapp og enkel å lage, smaker godt og ligger lenge i magen så jeg ikke blir fort sulten. Jeg kan også anbefale kjøttmuffins og bounty hvis man trenger litt snacks.  

 Laila: Endelig i mål!

laila ned i vekt med lavkarbo før og etter.png

Laila har hatt en livsstilsreise som det står respekt av de siste årene! Mye har hun klart på egenhånd, men i høst da hun var klar til å gi opp, tok hun vårt kurs. Nå er hun i mål! Les hva hun skriver:

 

Det første bildet som ga meg en oppvekker med tanke på hvor stor jeg var blitt. Itillegg til den ydmykelsen det var å oppdage at jeg kun passet EN bukse i skapet.Jeg har gått ned fra 87 kg til 68 kg og opp igjen til 70-72 kg. Her har jeg havnet på et platå hvor jeg har vært leeenge. Det viktigste er ikke å bli radmager men å holde meg STABIL. Å ha en fornøyd kropp. Ridebuksa har jeg enda og jeg lover det ser ganske annerledes ut nå - HURRA!!!

 

Idag viste vekta 65,8 kg!!! Dvs at jeg har gått ned 6,8 kg siden 10 august! :)  Jeg er så UTROLIG glad for at jeg endelig lykkes! At kroppen føles bedre enn noen sinne og at jeg endelig kan passe dongribuksene mine! Jeg planlegger å slutte med joggebukser den dagen vekta viser 65 kg. Da skal jeg begynne å gå med dongribukser på fritiden. Da er jeg klar for å vise frem mitt fantastiske resultat! Igjen; tusen takk for hjelpa underveis! Laila, Kristiansand

 

Ja takk (1).jpg

 

 

 

May: Forbedret hverdag med gode tips!

may.jpg

 

Et kosthold med mindre karbohydrater og mat laget fra bunnen av, med ekte og naturlige råvarer gjør underverker for min trivsel i egen kropp og hverdag! Når man kjemper "mot strømmen" av folk som tror at sunn og normal mat kommer i poser og har lange ingredienslister, er det godt å stå sammen med andre som også opplever en forbedret hverdag med et mer naturlig kosthold. Det får man inne i Vita Univers sammen med gode tips og oppskrifter. May 

 _Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (6).png

         Linn: 30 kilo mindre!  Men det handler ikke bare om å gå ned...

 

ansikt før etter Vita univers Linn.jpg 

Linn, gründer av Vita Univers 2009/ 2015 

Trikset er å holde seg på en vekt man kan leve og trives med etterpå og samtidig føle at man har topp livskvalitet og man er fornøyd med seg selv. Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Etter selv å ha fått et nytt liv med bedre helse og vektreduksjon ønsket jeg å samle all informasjonen jeg selv har savnet å få tak i på en enkel måte på en plattform. Resultatet ble Vita Univers, med kurs, kostplaner oppskrifter med utregnet næringsinnhold med mer. Jeg gikk ned 30 kg på, hvor av de siste 20 var på ett år. Jeg var i mål til jul 2011. I 3 år holdt jeg vekta stabil, før den har gått litt opp og ned igjen. Nå har den igjen vært stabil i 2 år. Jeg vet hvordan det er, og jeg vet hva som skal til for å endre livsstil og en ny vekt. Hvor krevende det kan være i perioder og hvordan alt går på skinner i andre. Jeg vet også hvor deilig det er å være full av energi og overskudd og å slippe konstant søtsug!

 

_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (5).png

 

 Vil du også bli en del av VitaUniverset vårt? ❤️❤️