Samarbeid med de beste

Få den medisinske tryggheten som du trenger når du skal forbedre helsa di sammen med oss. Vi har ikke bare et knallsterkt fagteam i Vita Univers, vi har også et samarbeid med landets beste klinikk: Dr. Hexebergs Klinikk


Mange av våre kunder har benyttet seg av Dr. Hexebergs Klinikk i tillegg til oss. Vi utfyller hverandre på en fin måte:

Hos oss får du daglig inspirasjon, kostplaner, gode oppskrifter og råd og tips. Sofie og Erik Hexeberg gir deg den aller beste medisinske oppfølgingen.

 

 

hexebergene.jpg

Dr. Sofie Hexeberg og Dr. Erik Hexeberg er ikke bare Norges mest erfaringsrike leger som ser på sammenhengene mellom kosthold og medisin, de er også sympatiske, undersøkende og lydhøre.

--

Du skal ikke leke med helsen din, og hvis du har en sykdom så er det viktig å ikke eksperimentere ukontrollert med kostholdet. Vi står klare til å veilede deg, men Vita Univers gir ikke medisinske råd. Og vi oppfordrer alle våre kunder til å sørge for at de tar ansvar for helsen sin. Du skal for eksempel ikke sette i gang med en langvarig faste uten at noen følger med på blodprøvene dine. Eller hvis du har lavt stoffskifte, diabetes 1, Chrons, MS, eller andre sykdommer, så bør du ha medisinsk oppfølging i tillegg til vår hjelp. Du kan ikke forvente at din fastlege vil gi deg veiledning i forhold til hvordan kostholdet påvirker sykdommen din, og hvordan du kan spise deg friskere. Den viktige medisinske tryggheten kan du nå få gjennom oss. 

 

 

kjersti romsaas sundby.jpg

"Jeg er så utrolig fornøyd! Å bruke Vita Univers og å få medisinsk oppfølging av Dr. Hexebergs klinikk ga meg resultatene og tryggheten jeg trengte for å komme i mål. Jeg var bekymret for blant annet kolesterolet. Erik fulgte med på alle mine blodprøver og Vita Univers ga meg de praktiske rådene og oppskriftene slik at hverdagen med ny mat ble enkel- Og resultatene kom raskt"   Kjersti Romsaas Sundby

 

 

Ønsker du deg en livsstilsendring, men synes det er vanskelig å komme i gang?

🍴

🍴

Les mer om vårt KICKSTART NÅ! program et program som er lett å følge.  Du får tilgang til vår oppskriftsdatabase med over 300 oppskrifter, mange kostplaner, kursartikler, kostprogram og masse mer.  Du vil helt sikkert finne noe du liker.

 

 

 

Hvilke sykdommer og plager kan Dr. Hexebergs Klinikk hjelpe deg med?

De har gode erfaringer med behandling av sykdommene som er angitt her. 

- Mage/tarm sykdommer

- Diabetes

- Betennelsesykdommer

- Hudsykdommer

- Hjerte og karsykdom

- Nevrologsike sykdommer

- ADHD

..Med mer. For en detaljert liste, gå inn på deres nettside: http://drhexeberg.no

 

_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (9).png