om vita univers

Velkommen til oss. Her kan du lese mer om oss, vårt team og hvorfor akkurat vi kan hjelpe deg med en effektiv livsstilsendring


 

En gründeride': Hvorfor ikke samle alt på en plass? 

Våre nøkkelord er: 

- Kunnskap, inspirasjon og motivasjon

- Fagkompetanse, erfaringskompetanse og rask hjelp

 

Se våre produkter og tjenester her: Online kurs, kosthodsprogram og oppfølging

 

 "Når du helst ikke vil være med på bilder, selv om du har pynta dæ."  Sånn hadde jeg det..

linn collage.jpg

Jeg heter Linn og er gründer av Vita Univers. Konseptet er et resultat av min gründeride etter at jeg ENDELIG ble venn med kroppen min: Førbilde 2005. Stabil i 2017

30.1.18: Nye bilder: Vekta er fortsatt stabil :) 

linn 41.jpg, ned i vekt med ketose, ketosekostplan, ned i vekt med faste, livsstilsendring, lavkarbo

Vita Univers handler ikke bare om å gå ned i vekt. Det handler om å få et nytt liv. Få energi, overskudd og medisinfri. Det handler om å få en kropp og et liv som man elsker:

 

Jeg har gått ned 30 kg ved hjelp av å endre kosthold. Jeg har fått energi, penere hud og spist meg fri fra høyt blodtrykk og svingende blodsukker. Strekkmerkene får jeg ikke bort, men de har gått fra å være traktorspor til å være tråklet søm. Jeg har fått et nytt liv. Det er 12 år siden jeg oppdaget at det fins måter å få kroppen til å lystre på. Få den over på mitt lag. Men jeg har likevel gått i alle fellene som mulig er, jeg har hatt tilbakefall og jeg har manglet motivasjon i perioder.  I Vita Univers er mine erfaringer og kunnskap samlet. 

 

Jeg har også et solid fagteam i ryggen som er en del av mitt univers, og som støtter mine erfaringer med sin fagkunnskap:

 

guruene i vita univers, vita univers fagteam, ned i vekt med lavkarbo, ned i vekt med ketose, ned i vekt med paleo, spis deg frisk med steinalderkost

Fra venstre: Gunn- Karin Sakariassen, Anita Breivold, meg og Linn Spets: Dyktige damer i vårt fageam. Pål Jåbekk har skrevet mange av våre kursartikler som du får i Vita Univers.  

 

hexebergene.jpg

 

Vi er også en stolt samarbeidspartner av Dr. Hexebergs Klinikk, hvilket betyr at våre medlemmer får gode rabatter på kurs, konsultasjoner med mer. Rabattkoder og informasjon finner du i Vita Univers.

 

I Vita Univers får du hjelp med livsstilsendring på en sunn måte som er behagelig for deg. Vi praktiserer effektive metoder som vil hjelpe deg med å gå ned i vekt, miste søtsug og få energi og overskudd:

 

Vil du se hva vi tilbyr?

Ja takk.jpg

 

 

Vita Univers er ikke som alle de andre stedene hvor du kan få hjelp..

Jeg har snublet flere ganger, noe jeg vet du kjenner deg godt igjen i. Har du kjent på at det føles like oppnåelig å gå ned i vekt, som at helvete fryser til is? Du har prøvd ALT og du tror ikke at du har viljestyrke nok? I Vita Univers lykkes vi sammen. Det verste er når man tror man gjør alt riktig- Men får ikke resultater. Vi hjelper deg med å finne løsninger som passer for deg. 

 

 

Har du noensinne lurt på, slik jeg har. Hva det er som skaper denne forskjellen i folks liv? At noen forblir tynne og andre selv om de tilsynelatende gjør akkurat det samme, krangler med vekta dag etter dag?

Jeg slet og lurte på dette i mange år. Hvorfor er det så urettferdig?Hvorfor skal jeg kjenne utskeielsene mine på klærne bare jeg ser på en kanelbolle? Hvorfor kunne ikke jeg da jeg var stor få lov til å spise et kakestykke i full offentlighet uten å blir vurdert opp og i mente? ("Hun burde ikke spist den isen") Forskjellen ligger i hva den enkelte kan og hvordan denne kunnskapen brukes i hverdagen. Uten å måtte gi opp god mat, og hyggelige sosiale sammenkomster.  Uten å måtte trene seg halvt i hjel. Uten å gå sulten og uten å drikke seg mett på vonde shakes. Du trenger ikke å forsake familiemiddagen.

 

mat collage 22.8..png (1)

Vi har kjempe mange velsmakende og enkle oppskrifter i Vita Univers- Både i kostplanene og vår oppskriftsdatabase. Vi du ha oppskrift på mange gode måter å lage blomkålris på? a kan du trykke her: Den beste blomkålrisen

 

Med vår kunnskap vil du vite hvordan din tallerken kan bli minst like velsmakende og mettende, selv om du kanskje legger til noe ekstra grønt, og tar bort risen på din egen tallerken. Ingen vil bry seg nevneverdig. Det dine kjære vil bry seg om, er at de vil merke at du er gladere. Og at du har mer energi. Og hvis de ser deg uten klær, vel da vil de også se at det blir mindre av deg.

 

paleo pavlova.jpg

 

Dette er bildet av en lekker sukkerfri pavlova, som du får oppskrift på hos oss. Den er uten melk/meieriprodukter og mel.  Dette er rett og slett en sunn lavkarbo kake som du kan nyte med god samvittighet. 

 

 

 

Å få riktig og pålitelig informasjon kan være avgjørende for dine resultater. 

Derfor har vi samlet alt du trenger, vi hjelper deg både med kunnskap og motivasjon. Vi  kombinerer fagkunnskap basert på oppdatert forskning og egenerfaring satt i system. Få energi og bli friskere! Hvis ikke du orker alt du vil, så kan vi hjelpe deg. Få masse energi og bedre helse! Livet er for kort til å leve i forsakelse. Spis lekker mat, få energi og bli friskere!  Å prioritere din egen helse og å få mer energi, er å gi en gave til dem som er glad i deg :)

 

Vinn dagen hver dag! 

Kosthold og helse er to sider av av samme sak. Vi er opptatt av at du skal mestre hverdagen. Du skal vinne dagen hver dag! Når du spiser mat som bygger opp kroppen din og er proppfull av gode næringsstoffer så får du energi! Energi til å være i bevegelse, trimme, leke og kose!Du kan spise mat som gjør deg mett. Søtsug og cravings etter usunn mat reduseres og for mange forsvinner det helt. God helse gir god livskvalitet.  Ikke bare holder denne maten deg frisk, men du spiser deg friskere. Hvis du er overvektig blir du slank.  Helse, vektkontroll og slanking handler nemlig ikke om å telle kalorier. Det handler om å spise riktig mat. 

 

For å opprettholde en endring over tid MÅ du føle at prisen du betaler er lavere enn gevinstene du får igjen. Du må ganske enkelt føle at det er lett å vinne dagen -Hver dag!

 

_Hei _-) Så fint for meg at dere ER !_ (9) elin 3.png

 

Les flere av våre suksesshistorier her

 

 

Vil du vite mer om hva vi tilbyr? Se våre kurs, bøker og oppfølgingstilbud her: