Brenn mer fett enkelt

Hvordan kan du øke fettforbrenningen din? Det handler ikke om kalorier..


Vil du ned i vekt eller få bedre helse? 

Kostplaner ketose lavkarbo faste paleo livsstilsendring.png 

i Vita Univers får du verktøyene du trenger for å få maks fettforbrenning: Vi har ulike kostprogram for maks fettforbrenning, få 2 nye kostplaner hver uke for lavkarbo og ketose, bruk vår oppskriftsdatabase med 300 oppskrifter, få nyttige kursartikler for optimal helse med mer 👌

 

Fettforbrenning er selvfølgelig et nøkkelaspekt ved vektnedgang, ettersom det er fettet lagret på kroppen som skal bort, og ettersom den beste måten å få det bort på er å forbrenne det. Om vi klarer å få kroppen til å bli flinkere til å forbrenne sitt eget fett, vil vi bli mindre sultne siden kroppen får mye av energien den trenger fra sine egne lagre. Men hvordan øker man fettforbrenningen?

 

Det finnes mange myter og dårlige strategier rundt fettforbrenning

Det største problemet er at vi gjerne forenkler dette for mye. For eksempel, selv om man forbrenner mer fett om man trener med lav intensitet, betyr ikke det at man går mer ned i vekt ved å trene på denne måten. Faktisk kan korte økter med høy intensitet, som for eksempel styrketrening, være en enda bedre måte å trene på når man skal ned i vekt. Men alt i alt, så vet vi at for å forbrenne fett på den mest effektive måten, så må er det kostholdet du må gjøre noe med- Ikke trening. Du bør trene for helsa si skyld. Men ikke for vekta. Kosthold er kilo, trening er gram. 

 

Det handler ikke om et kaloriregnskap, inn og ut

Kroppen er ikke så enkel. Den er smart. Den lagrer mat og bruker mat på en slik måte at du skal kunne overleve lengst mulig uten mat. Kroppen vår er ikke tilpasset dagens levemåte. Den er skapt for å kunne gå i lange perioder uten mat. Derfor er det å spise mindre mat heller ikke så lurt når man skal ned i vekt. Det vi må gjøre er å spise mat som skaper et godt hormonelt miljø og som reduserer betennelse i kroppen. Dette har mange av oss nemlig store plager med. Fordi vi rett og slett ikke tåler dagens mat og omgivelser. Vi utvikler autoimmune sykdommer slik at kroppen går til angrep på seg selv, får intoleranser, magevondt, utmattelse, hudproblemer og mye mer. 

 

Å spise riktig og ren mat vil øke fettforbrenningen, noe som igjen vil gi oss mer energi, få oss til å føle oss mer opplagte og gi oss mer lyst til å mosjonere. Til å leve det livet vi ønsker oss. Livet blir bare bedre og bedre, så lenge man holder seg frisk. 

 

fet mor med barn.jpg

Energi til å nyte livet: Vil du ha overskudd til å nyte de fine øyeblikkene uten å være sliten? Vil du ha en aktiv alderdom når den tiden kommer? 

 

Blodsukker?

La kroppen din få et stabilt blodsukker. Lavt blodsukker er veldig ubehagelig, men det ødelegger også proteiner og bindevev i kroppen din, noe som medfører både rynker, for tidlig aldring og strekkmerker. Grunnen til at blodsukkeret kan bli lavt, er at kroppen i for stor grad er avhengig av sukker som drivstoff. Hvis du gir den konstant påfyll, vil den aldri få tilgang til fettet du spiser eller har lagret på kroppen. Sukker er lettest for kroppen å bryte ned, så den vil alltid bruke dette som sin foretrukne energikilde. Med et sunt kosthold vil du få tilgang til fettreservene dine, og kroppen kan bruke dette som energi. Dette vil gi deg en sunn og behagelig vektnedgang, og en god og jevn energi. 

 

Vi har fokus på kosthold som fremmer fettforbrenning, som gir deg energi og bedre helse. Vi hjelper deg med å få kroppen din til å spille på lag med deg. Slik at den klarer både å gi deg energi og å forbrenne fett. Du kan si at du optimaliserer kroppen din for å få behovene dine dekket. 

 

Få oppskriftene:

Chiarundstykker, vår supersuksess

Raske, nydelige rundstykker som metter godt

--

Linns lavkarbo Ritz kjeks

tapaskjeks lavkarbo lchf, vita univers.jpg

Ritz kjeks- Med få ingredienser, enkle å lage og knall gode! oppskrift på Linns lekre lavkarbo Ritz kjeks

 

 

 

 

Hvilken metode passer for deg?

Vi praktiserer ulike strategier innenfor et sunt kosthold. Vil du ha fokus på stabilt blodsukker? Komme i gang med lavkarbo? Få maks resultater så fort som mulig med ketose, eller lære om hvordan du kan bruke faste for både helse og vekt? Dette gir vi deg svar på. 

Noen har behov for en stor endring som skaper en stor fettforbrenning raskt, for eksempel dem som er svært overvektige og har mange tilleggs-sykdommer. Andre som bare vil litt ned i vekt og få en bedre kropps-sammensetning, kan velge en metode som tar litt lengre tid, men som krever mindre omlegging av kostholdet. Uansett hva som passer for deg, så er fokus på naturlig og ren mat en rød tråd hos oss.

 

Ulike metoder innen et karbohydratreduserende kosthold

Naturlig mat vil si sunne og helt naturlige råvarer som vi fra naturens side er ment å skulle spise, altså matvarer som er minst mulig raffinert og behandlet og har en kortest mulig ingrediensliste. Naturlig mat uten en masse kunstige tilsetningsstoffer – kombinert med et lavere inntak av karbohydrater – er det optimale kostholdet for en vektreduksjon og for økt energi og bedre helse. Hos oss får du kunnskap og kostplaner til metoder som ketogen diett, steinalderkosthold/ paleo, faste og lavkarbo

 

Hva skal du spise

I praksis betyr dette at du spiser kjøtt, fisk, egg, grønnsaker, litt bær, frukt, nøtter, frø og fete meieriprodukter (dersom du tåler dette) Det du først og fremst reduserer inntaket av, er sukker, stivelse, ferdigmat og halvfabrikata. Du må altså innstille deg på å velge mat med korte ingredienslister, lære deg å lese næringsinnhold på produktene, og  lage så mye som mulig av maten din selv. Først da vil du ha full kontroll på hva du får i deg, og du vil blant annet kunne eliminere de skjulte sukker- og glutenbombene som det finnes mye av i den industrielle maten.

 

 

Benytt deg av vårt tilbud i bunnen av siden!! Nå KUN kr 99,- 

 

Du trenger å vite hva slags mat du bør styre unna, hvordan du setter sammen tallerkenen din, og vi hjelper deg med planlegging. Så kan du spise til du blir mett. Du vil miste søtsug og apetitten vil normalisere seg. Det samme vil hormonene i kroppen din, slik at du vil få mer energi, penere hud og en slankere kropp. Når du kjenner på alle helsefordelene ved ditt nye kosthold, vil du garanter ikke ønsket deg tilbake til det gamle. Det er nemlig vi som har all den beste maten!

 

Eva Høst Jensen, Kristiansand:

Det er bare helt supert, det jeg mottar fra dere. Og det holder min motivasjon oppe.

Dessuten trenger man bare DERE, der ut! 👍 Dere er de beste, så; STÅ PÅ! 

Her får vi svar og hjelp, og i deres Univers, kan man finne lett frem 👍

Jeg har kikket litt på andre ting på nettet, før jeg kom til dere, og jeg kom aldri i gang, 

fordi det var bare rot....  Og jeg var enda mer i villrede !

Nei, her får man svar på sine spørsmål. Og man kan stole på rådgivningen.

Jeg blir mer og mer glad i det universet dere har skapt 😊

Hilsen en meget takknemlig Eva på Lund 😉

 

 

Få maks fettforbrenning med ketosekostplaner

Jeg heter Linn og har sammen med en rekke fagfolk lagd Vita Univers. Jeg har gått ned 30 kg og vet hva det vil si å føle at det er uoppnåelig å endre livsstil. Men jeg fikk det til. Og jeg har samlet alt jeg trengte å vite, favorittoppskrifter og inspirasjonen jeg trengte,  i Vita Univers

--

Vårt beste kjøp gir deg alt du trenger:

 

"KICKSTART NÅ!" PROGRAM:

Programmet varer i 1 uke og gir deg alt du trenger samlet på en plass. Det passer både for deg som vil starte på en livsstilsendring, for deg som har kommet til et platå, eller som rett og slett ikke oppnår ønskede resultater.

Les mer: