Søtt uten sukker
Det fins så mange gode alternativer som man kan bruke i stedet for sukker, så det er faktisk veldig lett å lage sunnere kaker som alle liker. Se våre favorittkaker som alle passer for diabetikere og deg som vil spise mindre sukker og mel
Alt du trenger for å trylle fram de lekreste oppskriftene på søte saker og kaker uten mel er gode oppskrifter. Og du må følge dem nøyaktig. Du kan for eksempel ikke bytte ut mandel mel med kokosmel. Eller stevia pulver med Tagatesse. Da blir det fort bom. Også fettredusert mandelmel vil påvirke resultatet i forhold til vanlig mandelmel/ helt finmalte mandler. I Den Søte Koseboka kan du være trygg på at du får oppskrifter som fungerer.
Bakst uten gjær,mel/ gluten og sukker oppfører seg annerledes enn hva du ofte er vant med. Det er derfor veldig viktig å følge bruksanvisningene nøye. Hvis du for eksempel er litt skjødesløs med bruk av Fiberhusk (Fiberhusk binder deigen) så ender du raskt opp med en usmakelig gummiball.
Hvis du følger oppskriften så er det ikke vanskelig å lage de lekreste lavkarbo kakene som alle liker. Se gjerne vår TOPP 5 - Beste lavkarbokaker og se om ikke du finner en oppskrift du har lyst til å prøve ut. Vi kan friste med blant annet en meierifri og sukkerfri Pavlova, En sjokoladekake som er fantastisk, Sarah Bernhardt, som får deg til å sukke henført, for ikke å snakke om en frisk ostekake og en sunn kaffe kake med chiafrø.
I vårt univers så får du flere lekre oppskrifter på deilige lavkarbo kaker. Du får også tilgang til et praktisk hefte hvor du kan lese om hvilke søtningsmidler vi anbefaler i tillegg til en oversikt over hvordan de ulike typene kan påvirke blodsukkeret ditt: